Hej alla medlemmar,

Här kan du skriva dina synpunkter, önskemål eller

varför inte bara glada tillrop till oss alla i föreningen.

Vill du nå styrelsen direkt så finns kontaktuppgifter under fliken "Kontakta oss".

Tänk på att hålla god ton i denna gästbok.

Vi förbehåller oss rätten att radera meddelanden av stötande och kränkande karaktär.Vid upprepade överträdelser kan IP-nummer komma att sparas och anmälas!

 

Hälsn

Jeanette

Ansvarig tsm med styrelsen för HLS-hemsida

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

24   Gästboksinlägg:

2012-09-10 22:47 Sören Stark
På måndagkvällen
samlades styrelsen för ett konstituerande styrelsemöte. En kort sammanfattning av mina intryck är att sammansättningen är underbart bra och att alla kompleterar varandra. Jag ser redan fram emot att träffas igen och att föreningen har en styrelse som är engagerad. Det kommer att märkas på olika sätt det närmaste året. Protokollet kommer att anslås så snart det är justerat. En hel del beslut togs och ansvar delades ut. När protokollet anslås finns det många kommande aktiviteter som söker ansvariga. Alla medlemmar är välkomna att föreslå personer.

Mvh
Sören Stark
2012-09-01 17:17 Jill
Hej Veronicas Zumba på lördagarna nu i sommar har varit super kul, hon är/har varit bra lärare på alla sätt, bra musik och fått oss att rulla på våra höfter, skaka på både armar, axlar och dansa i takt till häftig musik. Jag hoppas att vi får fortsätta även nästa sommar. Kul motionsform där man inte tänker på hur jobbigt det är. Tack för roliga lördags mornar. Jill
2012-08-14 19:23 Malin Rinder [Malin.rinder@telia.com]
Vad fint att HLS fått en egen hemsida!!!
Bra jobbat!!
MVH
Malin R
2012-08-10 14:31 jeanette [jeanette.dierks@nacka.se]
Vad roligt Lotta! Hoppas på lika bra väder denna gång. Toppen att du håller i detta Loppis-evenemang. Tror även att hemsidan kommer att hjälpa till med lite reklam framöver. Jag hinner inte samla ihop grejer till försäljning denna gång men besöker er det gör jag på söndag. Ses då och ha det bäst. Lycka till. // Jeanette
2012-08-10 07:29 Lotta Wohlfart [lotta.wohlfart@telia.com]
Hej
Loppisen den 22 juli gick bra , solen sken och vi var mellan 10 och 12 säljare. Alla verkade nöjda och det var en hel del kunder trots att vi inte fått ut så mycket reklam. Dem här gången har jag försökt vara lite duktigare med att sätta upp lappar , men det vore ju bra om det fanns fler som kunde hjälpa till.
Lotta
2012-07-31 11:01 Jeanette [jeanette.dierks@nacka.se]
Hej alla som läser i denna gästbok,
Jag är lite nyfiken på hur det gick med loppisen den 22 juli. Kom det mycket folk?Var det många loppisbord på plats? Vad fanns och vad saknades? Vad kan utvecklas inför nästa loppis? Kom gärna med förslag, kostar inget :-) Om det var någon som tog något foto från den dagen så får ni gärna skicka det till mig så lägger jag in det på hemsidan. Jag ser fram emot nästa loppis den 12/8. Då är jag själv hemma och har kanske ett bord på plats:-)Kom ni också, LOPPIS är kul!
2012-06-29 19:51 Anna Malm [malm.anna@telia.com]
Tack för den fina hemsidan! Hoppas vi kan hjälpas åt att hålla den aktuell och levande. Jag beklagar att det blev så struligt inför årets stämma och hoppas det går att ordna upp och att vi medlemmar tillsammans kan fortsätta hålla liv i den ”anrika” föreningen HLS.
Jag har med anledning av 2011 års stämmoprotokoll punkt 22 ”övriga frågor” noterat att arbetsgruppen ”Myrsjöns väl” (punkt 22 c.) bildades efter stämman och har varit aktiv i kontakt med kommunen om bl.a. klippning av vegetation i Myrsjön och vattennivåreglering.
Anna Malm
Hasseluddsvägen 111 B
Skarpnäs 1:82
2012-06-27 21:08 Anna Hultin [Anna_hallgren@telia.com]
Hej!
Vilken superfin hemsida vi har fått! Tack Jeanette för att du har tagit tag i detta! Hoppas att denna hemsida blir ett välanvänt forum för alla medlemmar. Med vänlig hälsning, Anna Hultin
2012-06-27 17:51 Jeanette [jeanette.dierks@nacka.se]
Hej,
Här kommer första testinlägget. Jag hoppas verkligen att detta öppnar upp till ett trevligt och konstruktivt diskussionsforum som berör vår fastighetsägarförening HLS. :-)
Visar 1–9 av 24 Nästa» Sista»

Skriv ett inlägg

Du måste aktivera javascript för att kunna använda detta formulär!
Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post:
Meddelande*:
 
stäng