Hej alla medlemmar,

Här kan du skriva dina synpunkter, önskemål eller

varför inte bara glada tillrop till oss alla i föreningen.

Vill du nå styrelsen direkt så finns kontaktuppgifter under fliken "Kontakta oss".

Tänk på att hålla god ton i denna gästbok.

Vi förbehåller oss rätten att radera meddelanden av stötande och kränkande karaktär.Vid upprepade överträdelser kan IP-nummer komma att sparas och anmälas!

 

Hälsn

Jeanette

Ansvarig tsm med styrelsen för HLS-hemsida

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

21   Gästboksinlägg:

2012-08-10 07:29 Lotta Wohlfart [lotta.wohlfart@telia.com]
Hej
Loppisen den 22 juli gick bra , solen sken och vi var mellan 10 och 12 säljare. Alla verkade nöjda och det var en hel del kunder trots att vi inte fått ut så mycket reklam. Dem här gången har jag försökt vara lite duktigare med att sätta upp lappar , men det vore ju bra om det fanns fler som kunde hjälpa till.
Lotta
2012-07-31 11:01 Jeanette [jeanette.dierks@nacka.se]
Hej alla som läser i denna gästbok,
Jag är lite nyfiken på hur det gick med loppisen den 22 juli. Kom det mycket folk?Var det många loppisbord på plats? Vad fanns och vad saknades? Vad kan utvecklas inför nästa loppis? Kom gärna med förslag, kostar inget :-) Om det var någon som tog något foto från den dagen så får ni gärna skicka det till mig så lägger jag in det på hemsidan. Jag ser fram emot nästa loppis den 12/8. Då är jag själv hemma och har kanske ett bord på plats:-)Kom ni också, LOPPIS är kul!
2012-06-29 19:51 Anna Malm [malm.anna@telia.com]
Tack för den fina hemsidan! Hoppas vi kan hjälpas åt att hålla den aktuell och levande. Jag beklagar att det blev så struligt inför årets stämma och hoppas det går att ordna upp och att vi medlemmar tillsammans kan fortsätta hålla liv i den ”anrika” föreningen HLS.
Jag har med anledning av 2011 års stämmoprotokoll punkt 22 ”övriga frågor” noterat att arbetsgruppen ”Myrsjöns väl” (punkt 22 c.) bildades efter stämman och har varit aktiv i kontakt med kommunen om bl.a. klippning av vegetation i Myrsjön och vattennivåreglering.
Anna Malm
Hasseluddsvägen 111 B
Skarpnäs 1:82
2012-06-27 21:08 Anna Hultin [Anna_hallgren@telia.com]
Hej!
Vilken superfin hemsida vi har fått! Tack Jeanette för att du har tagit tag i detta! Hoppas att denna hemsida blir ett välanvänt forum för alla medlemmar. Med vänlig hälsning, Anna Hultin
2012-06-27 17:51 Jeanette [jeanette.dierks@nacka.se]
Hej,
Här kommer första testinlägget. Jag hoppas verkligen att detta öppnar upp till ett trevligt och konstruktivt diskussionsforum som berör vår fastighetsägarförening HLS. :-)
Visar 1–5 av 21 Nästa» Sista»

Skriv ett inlägg

Du måste aktivera javascript för att kunna använda detta formulär!
Detta fält är till för att lura automatiska spam-skript och syns normalt inte.
Om du är en människa skall du inte fylla i detta fält!
Namn*:
E-post:
Meddelande*:
 
stäng